Tussen de (Deense) eilanden

op Mon (Meun) fietsen we naar de beroemde krijtrotsen, Mon’s Klint. 

 met een enorme trap (500 treden) kun je naar beneden om op het smalle strandje onder de krijtrotsen te lopen. 

 best indrukwekkend.

  De volgende dag gaan we van klintholm naar het eiland Fejo. De haven heet Dybvig. Het is eigenlijk bijna niks, een klein havenkommetje en ook nog vol inde wind. 
 maar we hebben er wel alles, stroom, water en zelfs wifi.

De volgende dag staat er veel wind in de verwachting dus we blijven en pakken de fietsjes weer uit. Het is geen groot eiland dus we kunnen bijna het hele eiland rond fietsen. We komen mooie rijpe bramen tegen. We plukken een zak vol voor het toetje. 

 de dag erna is er een havenfeest en we worden uitgenodigd dit met de plaatselijke bewoners bij te wonen. Er wordt gebbqed en zeisoensarbeiders die op het eiland vruchten plukken spelen muziek, best gezellig. 

 de supermarkt is een kilometer lopen, maar er komt een boer met tractor langs die ons een lift naar de supermarkt aanbiedt. 

 dat scheelt weer lopen.

Na Fejo gaan we naar Bagenkop. Dat is aan de zuidkant van het eiland Langeland. Maar voor een nacht want hier vandaan willen we de sprong terug naar het NordOstsee kanaal maken. Dat doen we de dag er op. We landen in Rendsburg en wachten nu op een weergaatje in de Duitse bocht om terug te varn naar Nederland.